Politiet jagter gennembrud i eftersøgningen af forsvundet mand

Nordjyllands Politi efterlyser stadig 56-årig mand og sætter nu nye ord på eftersøgningen. Men de mangler stadig et gennembrud

Erik Fligor efterlyst af politiet <i>Nordjyllands Politi</i>

Erik Fligor efterlyst af politiet Nordjyllands Politi

AALBORG:Nordjyllands Politi efterlyser en 56-årig mand - Erik Fligor- som ikke er set siden mandag aften, hvor han gik ad Mølleparkvej i Aalborg i nedtrykt tilstand.

De pårørende er bekymrede for, hvad der er sket, og politiet vil gerne høre fra folk, der har set manden eller har information i sagen.

- Vi ser med stor alvor på sagen, og vores patruljer har, siden vi modtog anmeldelsen, ledt intenst efter ham, og efterforskningen forfølger forskellige mulige spor, blandt andet på baggrund af henvendelser fra offentligheden, men vores efterforskning i sagen har desværre endnu ikke givet os et gennembrud, siger efterforskningsleder, politikommissær Michael Karstenskov fra Nordjyllands Politi.

Erik Fligor har været efterlyst af Nordjyllands Politi siden mandag. <i>Foto: Nordjyllands Politi</i>

Erik Fligor har været efterlyst af Nordjyllands Politi siden mandag. Foto: Nordjyllands Politi

Politiet har – siden den savnede gik mandag på Mølleparkvej i Aalborg – ingen viden om, hvor hans færden præcist gik hen.

- Derfor søger vi bredt, og vi er i den forbindelse også i dialog med organisationen Missing People, der støtter og hjælper. Vi opfordrer desuden borgerne til at kigge i baggårde, skure, udhuse, m.m. for at se, om den savnede skulle være der, siger Michael Karstenskov.

Erik Fligor er 180 - 185 cm høj, slank af bygning og har mørkt/gråligt kort hår. Han var mandag iført en blå cardigan sweatshirt/trøje, sandfarvet shorts, som går ned til knæene samt sorte tennissko.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på tlf. 114.

Politiet efterlyste første gang Erik Fligor tirsdag.