Så gik det galt igen: Totalt kaos i billetsalg

Tidligere søndag gik det galt med salget af billetter til næste års Nibe Festival. Søndag aften er der stadig problemer

Scarlett Pleasure spillede lørdag aften på Store Scene på Nibe Festival Nibe 2. juli 2022. <i>Arkivfoto: Claus Søndberg</i>

Scarlett Pleasure spillede lørdag aften på Store Scene på Nibe Festival Nibe 2. juli 2022. Arkivfoto: Claus Søndberg

NIBE:Hjemmesiden kunne ikke klare det store pres, da der søndag formiddag blev åbnet for salg af billetter til næste års Nibe Festival.

Billetsalget gik simpelthen ned, og efter en time med tekniske problemer valgte festivalens ledelse at lukke for salget.

Billetsalget blev derfor udsat til søndag kl. 19, men søndag aften er der stadig ballade.

På billetten.dk står der nu, at billetterne først er i salg fra mandag kl. 14. Og der er såmænd også godt gang i snakken på festivalens Facebookside. Nibe Festivals egen hjemmeside kan man slet ikke komme ind på.

- Det er pissehamrende ærgerligt, og vi er utrolig kede af det. Men ti minutter før salget blev åbnet kunne vi se, at det gik galt, sagde Peter Møller Madsen søndag over middag til Nordjyske.

Leder af Nibe Festival, Peter Møller Madsen, er ærgerlig over, at festivalens billetsystem gik ned søndag formiddag. <i>Arkivfoto: Claus Søndberg</i>

Leder af Nibe Festival, Peter Møller Madsen, er ærgerlig over, at festivalens billetsystem gik ned søndag formiddag. Arkivfoto: Claus Søndberg

Normalt plejer festivalen i Nibe at sælge lidt mere end et par tusinde billetter den første dag, hvor man kan sikre sig en billet til næste år.

- Det er tre år siden, at vi sidst har solgt billetter, og vi kører med samme system som dengang. Det er bare interessen, der er større i år - og det er vi jo rigtigt glade for, men det er bare ærgerligt, at vores system ikke kunne klare det pres, siger festivallederen.

Peter Møller Madsen fortæller, at festivalen har oplevet en meget stor interesse på hjemmesiden og sociale medier siden i torsdags, hvor man annoncerede, at bandet Minds of 99 bliver et af hovednavnene.

Torsdag offentliggjorde Nibe Festival, at et af hovednavnene i 2023 bliver Minds of 99. <i>Arkivfoto: Kim Dahl Hansen</i>

Torsdag offentliggjorde Nibe Festival, at et af hovednavnene i 2023 bliver Minds of 99. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Søndag over middag var håbet, at salget ville gå bedre søndag aften - men det gjorde det så ikke. Det var også af den årsag, at man som plaster på såret valgte at sætte yderligere 500 billetter til salg til den laveste pris.

Når der er udsolgt til Nibe Festival, er der 18.000 i skoven, hvilket dækker over både partoutbilletter, dagsbilletter og frivillige hjælpere.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.