Masser af blå blink på Nordjyllandsværket

Også beredskab og andre relevante myndigheder deltager i øvelse på værket onsdag aften

Det vil vrimle med blandt andet politi på Nordjyllandsværket onsdag aften. Arkivfoto

Det vil vrimle med blandt andet politi på Nordjyllandsværket onsdag aften. Arkivfoto

VODSKOV:Folk i nærheden af Nordjyllandsværket ved Vodskov vil onsdag aften opleve en del politibiler og en del støj fra politibiler i fuld udrykning.

Nordjyllandsværket er nemlig rammen om en øvelse - kaldet Tordenskjold - som Nordjyllands Politi holder fra cirka klokken 17.30 sammen med flere andre myndigheder.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ud over politiet deltager blandt andet Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen, Nordjyllands Beredskab og Region Nordjylland.

Øvelsen foregår på og omkring Nordjyllandsværket på Nefovej 50 i Vodskov.

- Man skal derfor, som borger, ikke blive nervøs, hvis man ser og hører adskillige udrykningskøretøjer i området i aften. Vi øver os blot – for at holde færdighederne skarpe, siger vicepolitiinspektør fra Nordjyllands Politi Anders Uhrskov i pressemeddelelsen.

Af hensynet til øvelsesdeltagernes optimale læring af øvelsen så kan politiet ikke sige noget konkret om øvelsens indhold, men der er er tale om, at man træner en situation af en noget større karakter, der kræver indsættelse af større styrker fra flere forskellige myndigheder.

- Der skal jo være et element af overraskelse, så vores medarbejdere får det højeste udbytte af situationen, siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov i pressemeddelelsen.

Han og de deltagende myndigheder håber på borgernes forståelse, hvis der i øvelsestidsrummet vil være lidt støj i området, ligesom trafikken i området kan blive lettere påvirket.

Øvelsen slutter omkring klokken 21.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.