Vil have redegørelse efter Nuuradiin Husseins forklaring

Job- og Velfærdsudvalget har fået en mundligt forklaring på, hvad der er sket i forløbet omkring den børnesag, hvor rådmand Nuuradiin Hussein (S) fastholdt, at en rådgiver skulle udskiftes. Men det var ikke nok

Nuuradiin Hussein valgte at indkalde til ekstraordinært møde i Job- og Velfærdsudvalget, efter Nordjyskes afsløring af hans involvering i en børnesag. <i>Arkivfoto: Henrik Bo</i>

Nuuradiin Hussein valgte at indkalde til ekstraordinært møde i Job- og Velfærdsudvalget, efter Nordjyskes afsløring af hans involvering i en børnesag. Arkivfoto: Henrik Bo

AALBORG:Dørene var lukkede for offentligheden, da rådmand Nuuradiin Hussein (S) onsdag havde indkaldt til ekstraordinært møde i Job- og Velfærdsudvalget.

Det eneste, udvalget skulle diskutere, var Nordjyskes afsløring af, at Nuuradiin Hussein flere gange har fastholdt, at en rådgiver skulle fjernes i en specifik børnesag. 

Historien blev til på baggrund af et lækket notat, og Nuuradiin Hussein udtalte tirsdag, at det blandt andet var det læk, som mødet skulle handle om.

På mødet gav han de seks øvrige medlemmer af udvalget sin forklaring af forløbet, men den mundtlige fremlæggelse var ikke nok for Sofie Therese Svendsen (K).

- Vi fik en god forklaring på mødet, men nu har jeg også bedt om en skriftlig redegørelse, så der ikke opstår misforståelser om, hvad der er foregået, siger hun til Nordjyske.

Hun ønsker ikke at gå i detaljer omkring, hvad der blev forklaret på det lukkede møde, men hun fortæller, at der på trods af det lækkede notat er en god stemning i udvalget.

- Vi havde en god drøftelse om, hvordan vi håndterer oplysninger, og vi har stadig tillid til hinanden i udvalget, siger Sofie Therese Svendsen.

Job- og Velfærdsudvalget tager tirsdag til Amsterdam på studietur, hvor de skal holde deres næste planlagte udvalgsmøde.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.