Godt nyt for rejselystne: Åbner ny flyrute til populær ferieby

Til sommer kan du flyve fra Aalborg direkte til fire spanske byer

Norwegian åbner en ny flyrute fra Aalborg Lufthavn til Spanien. <i>Arkivfoto</i>

Norwegian åbner en ny flyrute fra Aalborg Lufthavn til Spanien. Arkivfoto

NORDJYLLAND:Flyselskabet Norwegian åbner en ny flyrute fra Aalborg Lufthavn direkte til Barcelona i Spanien.

Ruten åbner til sommer, hvor Norwegian samtidig øger antallet af flyafgange fra Aalborg til Malaga med tre ekstra flyvninger om ugen.

Også Alicante

Og til sommer flyver Norwegian igen fra Aalborg til Alicante. Dermed flyver flyselskabet direkte fra Nordjylland til fire byer i Spanien, nemlig også Palma de Mallorca fra marts.

- Vi står nu med et rigtig skarpt program til Spanien, som vi ved vil blive taget godt imod af de jyske rejsende, siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen i en pressemeddelelse fra Aalborg Lufthavn.

- De fem ugentlige afgange til Malaga og den direkte Alicante-rute har længe været et ønske at få tilbage fra Aalborg. Mange danskere har ferielejligheder i disse område, fortæller han.

Barcelona fra 3. juni

Lufthavnsdirektøren vurderer, at Norwegian med den nye rute fra Aalborg til Barcelona får en populær rute med et kæmpe potentiale.

Der vil være afgange mandag, onsdag, fredag, lørdag og søndag til Malaga fra slutningen af marts til og med oktober, en lørdagsafgang til Alicante fra 10. juni til 19. august og to ugentlige afgange - onsdag og lørdag - til Barcelona fra 3. juni til 28. oktober, oplyser lufthavnen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.