Elselskaber

Over 4.000 kunder mistede strømmen i Vestbyen

Gravearbejde ved 10 kilovolt station i Aalborgs vestby har betydet manglende strøm til masser af kunder torsdag formiddag

Kunder på blandt andet Kastetvej mistede strømmen torsdag formiddag. Arkivfoto: Lars Pauli

Kunder på blandt andet Kastetvej mistede strømmen torsdag formiddag. Arkivfoto: Lars Pauli

AALBORG:4172 kunder mistede torsdag formiddag ved 9.30-tiden strømmen i Aalborgs vestby.

Det oplyser presseansvarlig Henrik Højlund fra netselskabet N1, der sørger for at netværket fungerer, så elselskaberne kan levere el til kunderne.

Han oplyser, at strømafbrydelsen skyldes gravearbejde ved en 10 kilovolt station ved Strandvejen nær Kastetvej og Herluf Trolles Vej i Vestbyen.

- Efterhånden som vi fik koblet netværket udenom stationen, hvor skaden var sket, kom forbrugerne på. Ved godt 10-tiden var der 868 kunder, der fortsat måtte vente på strømmen, men klokken 11.50 lød meldingen, at alle skulle have fået strøm igen, oplyser Henrik Højlund.

Omkring middagstid lød beskeden på telefonsvareren hos N1 fortsat: "Vi har i øjeblikket en strømafbrydelse i Aalborgs i området omkring Strandvejen og Kastetvej. Vores teknikere er i gang med fejlretning, men vi har endnu ingen tidshorisont."

- Vi melder som regel en lidt længere tidshorisont ud, så vi ikke kommer til at love noget, vi ikke kan holde ved den her slags skader, lyder det fra Henrik Højlund.

Du kan altid se strømafbrydelser og status på strømafbrydelser her på orsted.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.