Politiet var massivt til stede i Nørresundby: En person blev overfaldet

Seks-syv personer var i slagsmål på et grønt område på Vangen. En person er kørt i ambulance til sygehuset

Foto: Jan Pedersen

Foto: Jan Pedersen

Det fremgik tidligere af artiklen, at offeret havde pådraget sig skader efter knivstikkeri. Tirsdag morgen oplyser Nordjyllands Politi, at skaderne kan skyldes slag med "en genstand", ifølge lægers vurdering

NØRRESUNDBY:Nordjyllands Politi var massivt til stede på Vangen i Nørresundby mandag eftermiddag med både flere patruljevogne og hunde, og samtidig blev et område omkring nr. 91 spærret af.

Nordjyllands Politi oplyste mandag på Twitter, at politiet kl. 16.28 modtog en anmeldelse om, at tre-fire personer havde været i slagsmål på et grønt område ved Vangen.

Skader i hovedet og på kroppen

En 29-årig beboer havde fået skader i hovedet og på kroppen. I første omgang lød meldingen, at han formentlig var blevet stukket med kniv. Men læger har vurderet, at mandens skader måske skyldes slag med "en genstand", ikke en kniv.

Den 29-årige er ikke alvorligt kvæstet.

Nordjyllands Politi oplyser tirsdag morgen, at der menes at have været seks-syv mand indblandet i slagsmålet i en lejlighed.

Kørte væk i hvid bil

Bagefter så vidner en person blev set sætte sig ind i en hvid bil, som hurtigt kørte væk.

Selv om politiet har talt med vidner på stedet og haft politihunde til at lede efter spor, er det endnu ikke lykkedes at pågribe nogen i sagen.

- Og manden, som bleev overfaldet, har ikke sagt meget til o, fortæller vagtchef Jess Falberg fra Nordjyllands Politi tirsdag morgen.

Ifølge politiet har episoden i Nørresundby ikke har forbindelse til den række af slagsmål og knivstikkerier, der tidligere har været i Aalborg-området. Og det er ikke banderelateret, mener politiet.

Politiet ved ikke, hvad motivet var til volden i Nørresundby mandag eftermiddag.

Hvis nogen har oplysninger i sagen, vil Nordjyllands Politi gerne kontaktes på tlf. 114.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.