Røveri mod Rema: Truede personalet med en kniv

Røveren slap af sted med et beløb i kontanter

Arkivfoto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Arkivfoto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

AALBORG:Søndag formiddag blev Rema 1000 i Vingårdsgade i Aalborg udsat for et røveri. Det oplyser vagtchef Bent Højgaard fra Nordjyllands Politi.

En mand trådte ind i butikken og truede personalet med en lille kniv, og det lykkedes ham at slippe af sted med et beløb i kontanter i både møntruller og sedler. Udbyttet tog han med i en brun papirspose, og han tog flugten fra butikken på en sort mountainbike.

Det indtil videre lidt sparsomme signalement af manden lyder på en tynd mand omkring 30 år gammel, cirka 180 cm. høj. Han havde en sort hættetrøje på og gemte sit ansigt bag et blåt mundbind.

- Vi mener at have fundet mountainbiken bag Aalborghallen, så den har han nok ikke længere, men der kan være nogen, der har set noget ved Aalborghallen eller i Vingårdsgade - nogen, der har bemærket røveren, siger Bent Højgaard.

Politiet har det, som vagtchefen kalder "gode billeder" af røveren fra overvågningskameraer i Rema-butikken, og man arbejder også på at få adgang til overvågningsbilleder andre steder fra.

Røveriet skete klokken 10.38 - Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 1-1-4, hvis man har oplysninger i sagen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.