Sådan! Tobias Rahim er klar til næste års Nibe Festival

Se her, hvornår du kan skråle med på Mucki Bar og Flyvende Faduma

Tobias Rahim er en af de absolut største stjerner på den danske musikscene - næste sommer vender han tilbage til Nibe Festival. <i>Arkivfoto: Martél Andersen</i>

Tobias Rahim er en af de absolut største stjerner på den danske musikscene - næste sommer vender han tilbage til Nibe Festival. Arkivfoto: Martél Andersen

AALBORG:Han er bare et af de allerstørste navne på den danske musikscene - popkometen Tobias Rahim, der topper hitlisterne med hit på hit.

Og nu kan du igen opleve ham helt eksklusivt til næste års Nibe Festival, hvor Tobias Rahim spiller sommerens eneste nordjyske koncert. Det skriver festivalen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at kunstneren ubetinget er det mest ønskede danske navn i Skalskoven.

Så mon ikke mange er klar til hit som Stor Mand, Mucki Bar, Ozonlag A Energi, Flyvende Faduma og  Feberdrømmer Xx Dubai,  som blot er nogle af de numre, som har sejret på hitlister og airplaycharts.

Og hvis du nu husker tilbage på sommerens kaotiske tilstande, da Rahim spillede på Blå Scene med rekordstor tilstrømning og deraf følgende trængsel - så er der godt nyt:

Denne gang står han selvfølgelig på Stor Scene, alt andet ville være uharmonisk, ulogisk og i øvrigt også uansvarligt, lyder det fra Nibe Festival.

Tobias Rahim spiller på Nibe Festival fredag 30. juni 2023.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.