Ny restauration

Se videoen: Hypet donut-kæde åbnet i Aalborg

Klokken ti slog den populære kæde Bronuts dørene op til deres nye afdeling i vestbyen

Bronuts-kæden startede i Aarhus, hvor den i dag har to forretninger. Butikken i Aalborg er den fjerde. Foto: Lars Pauli

Bronuts-kæden startede i Aarhus, hvor den i dag har to forretninger. Butikken i Aalborg er den fjerde. Foto: Lars Pauli

Artiklen er blevet opdateret med en video og flere detaljer om både åbningen og kæden.

AALBORG:Køen taler sit tydelige sprog. Det går ikke ubemærket hen, når donut-kæden Bronuts åbner en ny afdeling. Heller ikke torsdag formiddag på Dannebrogsgade i vestbyen. Butikken åbner kl. 10, og de forreste har stået klar siden klokken otte.

- Vi er på en lille ferie i Aalborg, og så tænkte vi, at vi lige så godt kunne komme forbi, forklarer Kevin Nørlem fra Næstved fra sin plads forrest i køen.

Begge stiftere af kæden, Ninos Oraha og Türker Alici, er med til åbningen, og det er også en begejstret Ninos, der står klar til at byde kunderne indenfor.

- Mig og min bror er helt oppe at køre over at åbne i Aalborg. Det her bliver bare en fest, konstaterer han med et smil.

Se videoen fra åbningen af Bronuts herunder:

Kendt fra TV

Den lange kø ned ad Dannebrogsgade understreger, at de to stiftere har formået at skabe en del opmærksomhed omkring deres donut-butik. Hypen kan til dels tilskrives Türker Alici, der som reality-stjerne er kendt fra både Paradise Hotel og Robinson. Han har i skrivende stund 163 tusinde følgere på sin Instagram-profil. De kunder, NORDJYSKE talte med i køen, kender alle til konceptet gennem Türker Alici og de sociale medier.

Forretningspartneren Ninos Oraha anerkender også, at tilstedeværelsen på de sociale medier har haft en betydning.

- Jeg mener, at Türkers instagram-profil har en del at sige. Vi når ud til mange mennesker. Men når det er sagt, så ved vi også, at Danmark har manglet Bronuts. Da vi kom på det her koncept, vidste vi, at vi ville skabe noget unikt her i Danmark.

Ikke bange for konkurrence

Selvom det på grund af den lange kø kunne ligne, at aalborgenserne ikke har kunnet købe donuts længe, så er det ikke tilfældet. Siden maj har Donut Shoppen på Boulevarden også solgt donuts, der på lignende vis er toppet med slik og andre søde sager.

Ifølge Ninos Oraha, var der ikke andre donut-forretninger, ud over den internationale kæde Dunkin’ Donuts, da ham og Türker startede deres forretningseventyr. Sådan ser virkeligheden dog ikke ud længere, hvor nye donut-butikker skyder op over hele landet.

Medstifteren ligger dog ikke søvnløs over, de ikke nåede til Aalborg først med deres donuts.

- Om der er plads til os i Aalborg? Køen taler for sig selv. Der er plads til os alle. Uanset om der er fem eller ti butikker, så er der plads til os alle.

Se billederne fra åbningen her.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.