Sikke et scoop: Minds Of 99 er klar til Nibe Festival

Skal du bare opleve megabandet, er der mere godt nyt - billetsalget begynder nemlig snart

The Minds Of 99 er klar til at indtage Stor Scene på næste års Nibe Festival. <i>PR-foto</i>

The Minds Of 99 er klar til at indtage Stor Scene på næste års Nibe Festival. PR-foto

AALBORG:Så kan du godt begynde at glæde dig til næste års musikfest i Skalskoven - Nibe Festival har netop offentliggjort første hovednavn på plakaten, og det er succesfulde The Minds Of 99.

Bandet spiller en af sine få sommerkoncerter på festivalen, og det er om torsdagen, du kan skråle med på hits som Under Din Sne, Hurtige Hænder og Alle Skuffer Over Tid, når bandet indtager Stor Scene.

- Det er en kickstart af rang, Minds er nogle af de allerstørste på den danske musikscene lige nu, siger festivalleder Peter Møller Madsen.

- De går ikke på kompromis og leverer altid big time. Det er meget få bands, der kan spille stadionrock som dem - at de fylder Parken, siger alt om, hvad de kan.

- Det er vigtigt for os at ramme det, folk gerne vil opleve, og det gør vi blandt andre med Minds, siger Peter Møller Madsen. <i>Arkivfoto: Bente Poder</i>

- Det er vigtigt for os at ramme det, folk gerne vil opleve, og det gør vi blandt andre med Minds, siger Peter Møller Madsen. Arkivfoto: Bente Poder

Peter Møller Madsen er ikke i tvivl om, hvad The Minds Of 99 bidager med på en festival, der både har spot på vækstlaget i dansk musik og de etablerede kunstnere.

- Det er vigtigt for os at ramme det, folk gerne vil opleve, og det gør vi blandt andre med Minds, siger han. 

- Vi har store ambitioner, og vi skal ikke bare nøjes, vi skal levere max hver gang. Det skylder vi også de mange, der bakker op om Nibe Festival.

Og skal du bare have fingre i billetter hurtigst muligt, så kan du allerede på søndag, 2. oktober, købe partoutbilletter - og søndag 9. oktober går salget af dagsbilletter i gang.

Nibe Festival 2023 finder sted i Skalskoven fra 28. juni til 1. juli.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.