Skuespiller bliver konge af Aalborg Karneval

Aalborg Karneval har udpeget dette års royale hovedperson

Arkivfoto

Arkivfoto

AALBORG:For første gang i Aalborg Karnevals historie, går den royale titel i arv fra mor til søn, når skuespiller Peter Mygind den 17. maj kåres som konge af Aalborg Karneval 2019. Det oplyser Aalborg Karneval i en pressemeddelelse.

Det har længe ligget i kortene, at Peter Mygind en dag skulle kåres som konge af Aalborg Karneval. Ja faktisk siden 2007, hvor Peter mor Jytte Abildstrøm blev kåret som Dronning af Aalborg Karneval.

”Endelig”, var den første kommentar fra Peter Mygind, da han modtog den glædelige besked.

- Jeg er utrolig beæret over at modtage titlen, og glæder mig meget til at opleve alle de fantastiske karnevalister og byens borgere”, siger Peter Mygind.

Kroningen foregår 17. maj 2019 til Aalborg Karnevals Internationale Parade, som foregår langs Boulevarden og afsluttes på Gabels Torv. Kroningen vil foregå omkring kl. 20.30 på Gabels Torv, hvor Cimbertyren afbrændes og karnevalsugen officielt igangsættes.

Under Aalborg Karneval 25. maj, vil årets kong karneval køre foran paraden fra Nørresundby og frem mod Kildeparken.

- Peter Mygind er indbegrebet af Aalborg Karneval, og den kærlighed han udstråler, er lige i tråd med vores kærlighed til vores karnevalister, siger Mette Bugge, formand for Aalborg Karneval, i pressemeddelelsen.

- Vi er super beærede over, at Peter har sagt ja tak til at blive hyldet og blive en del af karnevalsfamilien.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden