Fire mand anholdt: Slagsmål og forlydender om skud på Vesterbro

Politiet er rykket massivt ud til en episode i midten af Aalborg

Politiet fører en af de anholdte bort. Foto: Jan H. Pedersen

Politiet fører en af de anholdte bort. Foto: Jan H. Pedersen

Opdateret klokken 19.21 med nye udtalelser fra Nordjyllands Politi

AALBORG:Nordjyllands Politi har onsdag eftermiddag indsat en større styrke på Vesterbro i Aalborg, hvor der har været en anmeldelse om et stort slagsmål. Politiet har spærret en del af det centrale Aalborg af i forbindelse med efterforskningen.

Nordjyske erfarer fra flere steder - blandt andet det i øvrigt anonyme sociale medie Jodel - at der har været hørt skud i området i forbindelse med det optrin, politiet er rykket ud til. Vagtchef Torben Larsen fra Nordjyllands Politi bekræfter, at politiet arbejder ud fra, at der kan være blevet skudt i området, men han understreger, at det ikke er bekræftet, at det rent faktisk er sket.

- Vi modtog anmeldelse om et muligt igangværende slagsmål kl. 15.48 i det centrale Aalborg: En bil kørte efter en person i området omkring Boulevarden og J.F Kennedys Plads, hvorved der blev kastet sten mod bilen. Vi sendte omgående adskillige patruljer frem til stedet, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Torben Larsen.

Efterfølgende standsede politiet en bil med en knust siderude, og tre personer med "tilknytning til bilen", som politiet formulerer det, blev anholdt.

Foto: Jan H. Pedersen

Foto: Jan H. Pedersen

Under anhoholdelsen hørte betjentene nogle brag i området omkring parkeringspladsen ved Aalborg Kultur- og Kongrescenter.

- Der har været forlydender fremme om, at det kunne være skudafgivelse. Det kan vi dog ikke bekræfte, understreger vagtchefen, der dog tilføjer, at det indgår i politiets samlede fremadrettede efterforskning af sagen.

- Vi er i øjeblikket i færd med en intens efterforskning, der indebærer undersøgelser, bl.a. med hundepatruljer, flere steder i Aalborg, ligesom vi skal afhøre en lang række vidner. Det kommer til at tage en rum tid, inden vi har belyst hele hændelsesforløbet,” forklarer Torben Larsen, der dog kan sige, at politiet i forbindelse med sagen har anholdt yderligere en fjerde person.

Nordjyllands Politi vil ikke kommentere på, hvad der kan være gået forud for hændelserne i Aalborgs centrum onsdag eftermiddag,

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Politiet er i øjeblikket til stede flere steder i Aalborg i forbindelse med efterforskningen, og derfor forventer Nordjyllands Politi heller ikke at give flere oplysninger i sagen, før man er færdig med efterforskningen på de forskellige lokaliter i Aalborg.

Torben Larsen opfordrer dog vidner, der har hørt eller set noget i området omkring Kirkestræde og Vesterbro, til at henvende sig til Nordjyllands Politi.

- Det kan være, hvis man har set personer løbe rundt og råbe, eller hvis man har set mistænkelige køretøjer i områder, der for eksempel forlader stedet i høj hastighed, siger Torben Larsen.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 1-1-4, hvis man har oplysninger i sagen, som man mener kan være relevante for politiets efterforskning.

Der er ingen meldinger om tilskadekomne i forbindelse med sagen, understreger politiet.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden