Nu skal asfalt på motorvej E45 udskiftes: Se hvornår du kan forvente trafikbøvl

Vejdirektoratet lægger ny klimavenlig asfalt på E45 Nordjyske Motorvej ved Svenstrup

Asfalten på Motorvej E45 ved Svenstrup skiftes ud med en mere miljøvenlig af slagsen. Arkivfoto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Asfalten på Motorvej E45 ved Svenstrup skiftes ud med en mere miljøvenlig af slagsen. Arkivfoto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

SVENSTRUP:Fra søndag 30. august om aftenen og cirka en måned frem lægger Vejdirektoratet ny, klimavenlig asfalt på dele af E45 Nordjyske Motorvej ved Svenstrup.

Det oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Asfaltarbejdet starter med, at den gamle belægning fræses af. Så skal der udføres en del lokale reparationer i den underliggende belægning. Derefter bliver der lagt ny belægning, og til slut males de hvide striber på kørebanen.

Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.

Arbejdet udføres fra kl. 18.00 til 06.00 for at mindske generne for trafikanterne mest muligt, og trafikken afvikles med overledning til modsatte spor.

Arbejdet er inddelt i tre etaper.

Første etape foregår i nordgående spor mellem afkørsel 29 Svenstrup og udfletningen til Egnsplanvej.

Anden etape foregår i sydgående spor på cirka to kilometer ved Rasteplads Dall.

Tredje etape foregår i sydgående spor mellem afkørsel 29 Svenstrup og afkørsel 31 Støvring Syd.

Rasteplads Limfjorden vil være spærret for til- og frakørsel om natten under første etape og tilsvarende for Rasteplads Dall under anden etape. I dagtimerne er rastepladserne åbent i fuldt omfang.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet vil medføre for vejens naboer og trafikanterne og oplyser samtidig, at dårligt vejr kan udsætte arbejdets afslutning.

Selv om det er forstyrrende for trafikken, er det faktisk en god idé, at lægge klimavenlig asfalt. Det betyder nemlig, at du i fremtiden sparer penge, når du kører på E45. Hvordan det kan lade sig gøre, kan du læse mere om her.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden