Uheld gav lang kø: Limfjordstunnelen var spærret midt i myldretiden

Trafikanter sydfra fik brug for tålmodigheden

Limfjordstunnel er spærret. Foto: Lars Pauli <i>Foto: Lars Pauli</i>

Limfjordstunnel er spærret. Foto: Lars Pauli Foto: Lars Pauli

AALBORG:Fredag eftermiddag midt i myldretiden stod trafikken bomstille på E45 i nordgående retning ved Aalborg, og ligeledes igennem det centrale Aalborg.

Årsagen var et færdselsuheld mellem en lastbil og fire personbiler, som betød at motorvej E45 var fuldstændig spærret ved Limfjordstunnelen i retning fra Aalborg mod Nørresundby.

- Uheldet skete klokken 15.39, hvor vi fik en anmeldelse via 112. Sammenstødet skete lige ved tilkørslen til tunnelen nordfra, siger vagtchef Jesper Sørensen, Nordjyllands Politi.

Ifølge vagtchefen var ni personer involveret i uheldet. Heraf har de fem været omkring Aalborg Universitetshospital, fortæller vagtchefen.

- En 22-årig kvindelig fører af en bil har fået en hovedskade, en 18-årig passager i en af bilerne har fået brud på nakke eller ryg, og en 25-årig mand er blevet scannet efter uheldet, siger Jesper Sørensen.

Først klokken 17.10 kunne Nordjyllands Politi genåbne tunnelen efter uheldet, men det betød ikke, at prøvelserne var forbi for de hårdt plagede trafikanter.

- Vi satte en hastighedsbegrænsning på 50 kilometer i timen til at begynde med, så vi slap for flere uheld, siger vagtchefen.

Der skulle dog gå endnu et par timer, før køen, som havde bygget sig op sydfra, var helt opløst.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.