To harmonikasammenstød satte prop i trafikken omkring Aalborg

Ingen personer kom noget til, men specielt det ene uheld skabte ravage i myldretidstrafikken

Arkivfoto: Grete Dahl <i>Grete Dahl</i>

Arkivfoto: Grete Dahl Grete Dahl

AALBORG:Inden for kort tid kort før klokken 16 skete der to trafikuheld på motorvej E45 omkring Aalborg, der torsdag eftermiddag giver en del bøvl og ballade i specielt den nordgående trafik omkring Aalborg.

Det første uheld skete i sydgående retning kort før Humlebakken, hvor fire biler var involveret i et harmonikasammenstød, fortæller vagtchef Karsten Højrup fra Nordjyllands Politi.

Der skete udelukkende materiel skade ved uheldet, men fordi det skete i venstre spor, altså overhalingssporet, så gav det en del kødannelse. Det lykkedes dog for politi og redningsmandskab at få de fire biler bugseret ind til siden ret hurtigt, så trafikken igen kunne glide.

Kort tid efter skete der så et uheld nordgående retning ved afkørlsen ved Sundsholmen. Også har var fire biler involveret i et harmonikasammenstød, hvor ingen kom til skade. De to spor blev spærret, mens trafikken kunne køre udenom i det sidste af de tre spor på stedet, men midt i myldretiden gav det hurtigt en voldsom kødannelse langt bagud på motorvejen.

Klokken 17.35 var trafikken i det nordgående spor ved at være normal igen.

Hvorfor de to uheld skete vides endnu ikke, men alt peger på typiske myldretidsuheld med for kort afstand til den forankørende og manglende opmærksomhed rettet mod trafikken fra førernes side.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden