To knivoverfald i Aalborg: Politi mangler både motiv og gerningsmænd

Politiet har ikke meget at gå efter i sagen om to knivoverfald

Foto: Jan Pedersen

Foto: Jan Pedersen

AALBORG:Nordjyllands Politi er i gang med at rede trådene ud efter to knivoverfald i Aalborg tirsdag aften og natten til onsdag.

Men indtil videre har politiet ikke ret meget at gå efter. Gerningsmændene er stadig på fri fod, og der er umiddelbart ikke noget der tyder på, at de to overfald har noget med hinanden at gøre.

- Men det er nærliggende at tænke, at der kan være en sammenhæng, og det er selvfølgelig også noget, vi har inde i vores overvejelser. Men som det ser ud nu, er der ingen indikation af, at de to episoder er forbundne, siger politikommissær Martin Rolighed, Nordjyllands Politi.

Den første episode skete omkring klokken 20 ved havnen i Aalborg nær Utzon Center. Her blev to unge mænd overfaldet af omkring 10 andre unge mænd for øjnene af flere borgere, der var ude at gå aftentur i det gode vejr.

Den ene - en 19-årig mand - blev stukket i ballen med en ukendt genstand, muligvis en kniv, mens en 17-årig dreng blev slået i hovedet med knytnæver.

Omkring klokken 03 blev en 21-årig mand overfaldet på Durupstien ved Smedegårdsvej/Budumvej i Aalborg Øst, hvor han blev stukket med en kniv.

I begge tilfælde kom de unge mænd kun lettere til skade, men måtte dog behandles på sygehuset.

Intet signalement

I forbindelse med det første overfald var der opstået et kort slagsmål på gerningsstedet, og der blev set en gruppe på cirka 10 personer løbe fra stedet med retning mod Musikkens Hus, formentlig er disse personer mørklødede af udseende, men politiet har ikke på nuværende yderligere beskrivelser af deres signalement. Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

I forbindelse med det andet overfald har politiet oplysninger om, at de formodede gerningsmænd skulle være hætteklædte, men politiet har ikke på nuværende tidspunkt yderligere beskrivelser af deres signalement.

Mangler motiv

Politiet har afhørt de to ofre, men de har altså ikke kunne lede politiet på sporet af gerningsmændene.

- De har ikke kunne pege på nogen bestemte, siger Martin Rolighed, der ikke vil komme nærmere ind på ofrenes forklaringer af hensyn til efterforskningen.

Politiet har afhørt vidner, haft hunde ude for at lede efter spor og har indhentet videoovervågning for dels af forsøge at finde frem til gerningsmændene, men i lige så høj grad at finde et motiv.

- Vi har ikke noget der indikerer, at der skulle være tale om forudgående uvenskab eller hævn. Men vi vil gerne finde et motiv og få lagt låg på, hvis der alligevel skulle være noget der er ved at udvikle sig. Men det er der ikke noget der tyder på, understreger Martin Rolighed.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.