Tre unge udsat for voldsomt overfald i Aalborg

Episode på Boulevarden udviklede sig til grov vold

Genrefoto

Genrefoto

Opdateret søndag eftermiddag:

AALBORG:En episode i Aalborg natten til lørdag udviklede sig så voldsomt, at tre mænd nu sigtes for det, der i straffeloven betegnes som kvalificeret vold - særlig grov vold.

Det gik ud over tre unge mænd på Boulevarden. Anmeldelsen kom klokken 02.29, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Bruno Brix:

- De tre unge mænd og en kvinde var på vej hjem fra byen og besluttede sig for at tage en kasse øl med hjem til den ene af dem. På Boulevarden mødte de så tre mænd, der spurgte, om de måtte få en øl. Hvad der så blev sagt efterfølgende er endnu uvist. Men det udviklede sig, og de tre mænd bankede de unge mænd temmelig voldsomt, mens kvinden blev holdt væk, fortæller Bruno Brix.

Der blev ikke brugt våben, men de unge mænd blev både slået og sparket så voldsomt på kroppen og hovedet, at sigtelsen altså lyder på grov vold.

Den ene formodede gerningsmand blev anholdt på stedet, idet en politipatrulje hurtigt var fremme. Han blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet til 6. august. De to andre mistænkte meldte sig selv senere lørdag og blev søndag fremstillet i grundlovsforhør, hvor de også blev varetægtsfængslet til 6. august.

Vagtchefen har ikke yderligere detaljer om, hvilke skader ofrene fik, men siger:

- De fik ikke livstruende skader, men vi kalder det kvalificeret vold, fordi der blev sparket meget, siger Bruno Brix.

Alle tre anholdte er fra Aalborg eller Aalborgs opland.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.