Truede med at dræbe kæreste med høtyv

Hyggeaften med rødvin endte med slag og spark

Ved retsmødet i Aalborg kunne manden ikke huske meget fra den voldsomme aften. Arkivfoto

Ved retsmødet i Aalborg kunne manden ikke huske meget fra den voldsomme aften. Arkivfoto

NIBE:Hvad der formentlig skulle have været en hyggelig aften i et hjem i Nibe, udviklede sig til brutal vold, hvor en 26-årig kvinde blev slået og sparket og truet på livet med en høtyv.

Fredag blev en 36-årig mand fra Nibe idømt et halvt års fængsel for volden, som fandt sted en aften i juni. Dengang havde han og kæresten siddet og drukket rødvin udendørs, men det endte med skænderi, angiveligt om noget med en mobiltelefon. Det har kvinden oplyst.

Manden blev voldsom og smadrede havemøbler, og derefter gik han løs på kvinden.

Ifølge politiet slog og sparkede han kvinden, blandt andet i ansigtet, og han truede med at dræbe hende med høtyven.

Det var manden selv, som ringede til politiet efter volden, og han blev dengang anholdt og efterfølgende varetægtsfængslet. Kvinden var meget forslået, fortæller anklager Thomas Klingenberg fra Nordjyllands Politi.

Ved retssagen sagde den 36-årige, at han havde været meget beruset den aften i juni og ikke husker meget af, hvad der skete. Derfor kunne han ikke erkende volden. Dog husker han, at han havde stået med en høtyv, oplyser anklageren.

Den 36-årige blev dømt for volden og truslerne, og han modtog dommen, der blev afsagt ved Retten i Aalborg. Manden har været varetægtsfængslet siden juni og blev løsladt efter dommen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.