Tyv taget på fersk gerning - fyldte "russerpose" med varer fra Salling

En 56-årig mand er blevet dømt for tyveri

 <i>Foto: Henrik Bo</i>

Foto: Henrik Bo

AALBORG:En 56-årig mand blev taget på fersk gerning, da han, sammen med en ukendt gerningsmand, var på tyvetogt i Salling i Aalborg.

De to mænd havde en klar plan: Den 56-årige skulle samle tyvekoster sammen, gemme dem under et tøjstativ, hvor den ukendte gerningsmand så skulle hente kosterne og lægge dem over i en såkaldt "russerpose" - der er en speciallavet pose foret med aluminiumsfolie, så alarmerne i butikken ikke går i gang.

5. februar havde den 56-årig da også gjort sin del, da han havde samlet parfumer sammen for over 25.000 kroner og gemt det under tøjstativet.

Men tricket blev opdaget, og den 56-årige mand blev tilbageholdt, mens det lykkedes medgerningsmanden at stikke af.

Det var dog ikke første gang, at parret havde været på spil i Salling. Dagen før var de nemlig lykkedes at slippe af sted med varer for omkring 10.000 kroner efter helt samme fremgangsmåde.

Torsdag blev den 56-årige så idømt tre måneders ubetinget fængsel for tyveri og tyveriforsøg. En dom, han valgte at modtage, oplyser anklager Thomas Klingenberg.

I Retten i Aalborg erkendte den 56-årige sig også delvist skyldig. Han indrømmede i hvert fald, at han havde taget varerne og gemt dem under tøjstativet, men han nægtede, at der havde været en russerpose i spil, fortæller anklageren.

Det er aldrig lykkedes politiet at finde frem til medgerningsmanden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Nordjyllands Politi lukker rockerklubhus i Nørresundby midlertidigt
Luk