William arbejdede 16 timer om dagen i benhård branche - så fik han nok og åbnede sit eget mikrobageri

William Kærup langer i dag surdejsbagværk over disken hos "Breadbykaerup", men bag sig har han flere år med hårdt arbejde inden for en verden, hvor han jagtede en anerkendelse, han aldrig fik

William har altid været passioneret omkring mad og "det søde køkken". Foto: Martin Damgård

William har altid været passioneret omkring mad og "det søde køkken". Foto: Martin Damgård

- Du skal vende den hver halve time.

William kiggede ned på en skål, hvori der lå en klat dej. En klat dej, som køkkenchefen nu havde bedt ham vende hver halve time, imens William stod me...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.

Forsiden