Aalborgs retspræsident skifter job

Christian Lundblad skal fremover lede Retten på Frederiksberg

Christian Lundblad stopper som retspræsident i Aalborg for at blive ny retspræsident ved Retten på Frederiksberg. Arkivfoto Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Christian Lundblad stopper som retspræsident i Aalborg for at blive ny retspræsident ved Retten på Frederiksberg. Arkivfoto Torben Hansen Foto: Torben Hansen

AALBORG:Retspræsident Christian Lundblad har haft sin sidste arbejdsdag i Retten i Aalborg. 1. februar tiltrådte han som retspræsident ved Retten på Frederiksberg, efter at have været udlånt til Domstolsstyrelsen siden september sidste år.

50-årige Christian Lundblad blev udnævnt retspræsident i Aalborg i 2008 som den yngste retspræsident. Og selvom det var med en stor portion vemod, at han sagde farvel til byen, så var tiden også moden til at prøve noget andet.

- Som dommer er man ansat indtil man fylder 70 år, og som leder skal man sørge for at forny sig selv. Jeg har været leder i Aalborg i ni år, så hvis jeg skulle prøve noget andet, så er det nok nu, siger Christian Lundblad.

Samme overvejelser gjorde retspræsidenten sig, da han sidste år blev headhuntet til et projekt i Domstolsstyrelsen i et år. Han nåede dog ikke at være i styrelsen hele perioden, inden han igen blev indstillet til chefsstillingen ved Retten på Frederiksberg.

Ved siden af jobbet som retspræsident ved Retten i Aalborg var Christian Lundblad blandt andet også tilknyttet Aalborg Universitet, og det vil han fortsat være.

Der forventes at blive udnævnt en ny retspræsident ved Retten i Aalborg til maj.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.