Årets spiller

Niklas Juul Jensen blev årets spiller

Niklas Juul Jensen, Årets spiller i Danmark. Foto: Tex

Niklas Juul Jensen, Årets spiller i Danmark. Foto: Tex

BRØNDERSLEV:En floorballkamp varer 3 gange 20 min ifølge reglerne. Vendsyssel Hot Shots spillede kun med i DM-finalen i de sidste 20 minutter og det er altså for lidt, såfremt at man satser på at tage en guldmedalje med hjem.

Derfor blev det atter sølv til Hot Shots. Rødovre FC førte hele 0-5 efter de første 2 perioder, og da Hot Shots endelig vågnede op i 3. periode, var det for sent, selv om man kom helt op på 4-5, så havde det kostet for meget og man kunne ikke holde Rødovre fra flere scoringer, så det blev til 4-7 nederlag, det sidste mål scoret mod Hot Shots kort tid før kampslut.

Vendsyssel Hot Shots fik 2 mand med på Årets Hold, nemlig Niklas Juul Jensen og Oscar Thormählen. Niklas Juul Jensen blev endda kåret som Årets Spiller.

Efter den kommende weekends landskampe mod Belgien i Helsingborg og Rødovre Stadionhal, hvor klubben er repræsenteret med Kim Høst, Anders Kjær og Niklas Juul Jensen, er der en kort floorball fri pause for klubbens spillere og derefter går arbejdet med jagten på nye medaljer til klubben ind.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.