Aars Turistforening går fallit

Stor gæld og svigtende økonomi sender forening i opløsning. Driften af Aars campingplads er øjeblikkeligt overgået til kommunen

Campingpladsen, som Aars Turistforening har drevet i mange år, er øjeblikkelig overgået til Vesthimmerlands kommune. Arkivfoto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Campingpladsen, som Aars Turistforening har drevet i mange år, er øjeblikkelig overgået til Vesthimmerlands kommune. Arkivfoto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

AARS:Dårlig økonomi og udsigt til større investeringer har nu fået Aars Turistforening til at kaste håndklædet i ringen.

Foreningen er med øjeblikkelig virkning trådt ud af aftalen om drift af campingpladsen for Vesthimmerlands Kommune og kalder til ekstraordinær generalforsamling, der står til at opløse den mangeårige forening.

Økonomien i foreningen har længe skrantet. Kort før jul gik det turistbureau, som foreningen har drevet i en årrække, således konkurs.

- Årsagen er ene og alene svigtende økonomi, og det er derfor nødvendigt for os at opsige aftalen med øjeblikkelig virkning. Svigtende indtægter og for store fremadrettede vedligeholdelsesomkostninger bevirker, at vi ikke ser os i stand til at kunne opfylde aftalen, hedder det blandt andet i turistforeningens begrundelse overfor kommunen.

- Det er selvfølgelig dybt beklageligt. Vi er nu ved at rede de juridiske tråde ud. Blandt andet skal vi finde ud af, hvordan vi forholder os til de fastliggere, der bor på pladsen, fortæller borgmester Per Bach Laursen (V).

Han venter dog at der fortsat vil være brug for en campingplads i Aars.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.