Abildgaard efter landsholdscomeback: Skal bare fortsætte

Oliver Abildgaard nød at være tilbage på U21-landsholdet fredag aften

Thomas Jasper
Foto: Peter Broen
Fodbold 7. september 2018 21:36 - Opdateret 11. september 2018 10:57

FODBOLD: For første gang siden 2016 var AaB’s Oliver Abildgaard fredag aften i aktion på det danske U21-landshold, da han fik en halvleg på banen i 2-0-sejren over Finland i EM-kvalifikationen.

Og det nød Abildgaard, der i AaB også har bidt sig fast i startopstillingen i denne sæson.

- Det går rigtig godt i øjeblikket. Jeg har arbejdet rigtig hårdt, og det er rart at se, at det giver pote. Jeg nyder virkelig at spille fodbold i øjeblikket, så sådan her skal det gerne fortsætte, lyder det fra Oliver Abildgaard.

Han erstattede i pausen af kampen mod Finland Mathias Jensen på den centrale midtbane, og kort inde i anden halvleg fik han også en stor chance for at komme på måltavlen, men Abildgaard måtte se sit forsøg blive reddet af den finske målmand.

- Det var rigtig dejligt at være tilbage på landsholdet, og det ville have været helt fantastisk at starte med at have scoret. Det var egentlig en ok afslutning, men det var også en god redning, siger Oliver Abildgaard.

Han kunne dog glæde sig over, at U21-landsholdet med sejren over Finland snuppede førstepladsen i sin kvalifikationspulje. Danmark er to point foran Polen før de sidste tre spillerunder.

- Der er stadig tre runder tilbage, men det ser rigtig godt ud. Nu går vi benhårdt efter at vinde i Litauen i næste uge, og så har vi sat os i en god position før de sidste kampe, siger Oliver Abildgaard.

Det er kun gruppevinderen, der kvalificerer sig direkte til næste sommers EM.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...