Ægtepar anklaget for voldtægt af teenagepiger

Meget grove sexovergreb mod datterens veninder og krænkede datterens blufærdighed

Arkivfoto <i>Lars Pauli</i>

Arkivfoto Lars Pauli

AALBORG:Et ægtepar fra Aalborg Øst bliver nu tiltalt for blufærdighedskrænkelse mod deres 12-årige datter samt for at have begået meget grove sexovergreb og voldtægter mod tre teenagepiger.

Nævningesagen begynder i byretten i Aalborg 9. oktober, og ægteparret nægter begge.

- Der er tale om en meget alvorlig sag med flere grove overgreb begået mod flere piger, siger anklager Lasse Svensson.

Grove Overgreb

Ægteparret blev anholdt 31. august sidste år, da en den gang 13-årig pige betroede sig til en kvinde og fortalte, at hun påvirket af alkohol og hash to gange blev udsat for fuldbyrdede voldtægter i ægteparrets hjem. Ægteparret har siden siddet varetægtsfængslet.

Overgrebene skulle have fundet sted, da den 13-årige besøgte datteren og overnattede i hjemmet hos ægteparret, som er en mand på 33 år og hans 34 årige hustru.

Ifølge anklagen blev også to andre piger, som den gang var 15 og 13 år udsat for voldtægt.

3. mand indblandet

Parret optog film af overgrebene, og under en voldtægt blev en af pigerne også klemt om halsen af manden. En af ægteparrets venner deltog også i filmoptagelsen og er sigtet for anden kønslig omgang end samleje.

Ifølge anklagen fandt overgrebene sted fra juni 2010 til juni 2011.

Anholdelsen og varetægtsfængslingen af ægteparret vakte stor opsigt og uro i deres lokalområde i august 2011, og kort efter blev der foretaget hærværk på deres hjem.

Strafferammen for voldtægt er op til otte års fængsel. Dog kan straffen stige til 12 år, hvis voldtægten er af særlig farlig karakter, eller der er særligt skærpende omstændigheder.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden