Ægtepar oprettede spilkonti: Modtog stjålne penge

En 20-årig kvinde og en 23-årig mand var for Retten i Hjørring ved to forskellige retssager

Arkivfoto: Bente Poder <i>Bente Poder</i>

Arkivfoto: Bente Poder Bente Poder

HJØRRING:En 20-årig kvinde og en 23-årig mand er hver især blevet idømt tre måneders betinget fængsel og 80 timers samfundstjeneste for hæleri.

De var begge stillet for Retten i Hjørring og forklarede, at de var i økonomiske vanskeligheder, da de i januar sidste år oprettede hver deres spilkonto hos Danske Spil, hvor de derigennem med hjælp fra en endnu ukendt medgerningsmand til at få overført penge.

Ingen af de to nu dømte har ønsket at fortælle hvem medgerningsmanden er, men ved den 20-årige kvindes retssag kom det frem, at der var en bekendt af en bekendt.

Nåede aldrig at få pengene

Med, hvad der må formodes at være stjålne kreditkort oplysninger, blev der overført henholdsvis 90.000 kroner til kvindens spilkonto og 75.000 kroner til mandens konto.

Af de penge skulle medgerningsmanden samlet set have haft de 145.000 kroner og ægteparret kunne beholde 10.000 kroner hver, men de nåede aldrig at få pengene.

Retssagerne blev kørt separat, da ægteparret havde oprettet hver deres spilkonto. Begge to havde tilstået anklagerne og de modtog også begge deres domme.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.