Ægtepar skyldig i voldtægt

Par fra Aalborg Øst kendt skyldig i grove sexovergreb mod datterens veninder

Arkivfoto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Arkivfoto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

AALBORG:En 33-årig mand og hans 34-årige hustru er af et enigt nævningeting i byretten i Aalborg kendt skyldige i grove sexovergreb og voldtægt af tre piger i alderen 13 og 14 år.

Den er 33-årige mand er kendt skyldig i alle otte forhold, herunder også krænkelse af sin egen datters blufærdighed, da hun var 12 år.
Overgrebene fandt sted i parrets hjem fra sommeren 2010 til august 2011.
Der er mødt omkring 20 tilhørere frem – fortrinsvis naboer og beboere fra det berørte område, men også familie til den 33-årige mand – for at følge afgørelsen på retssagen.
Og de kunne se et fattet ægteparret modtage afgørelsen.

Troværdige forklaringer

Dommer og retsformand lagde i begrundelsen for kendelsen vægt på, at retten havde fundet pigernes vidneforklaringer for troværdige og overbevisende samt meget detaljerede på afgørende punkter.

I pausen umiddelbart efter kendelsen lagde langt hovedparten af tilhørerne ikke skjul på deres tilfredshed med, at ægteparrret var kendt skyldige.
Retssagen fortsætter torsdag formiddag med procedurer fra anklager Lasse Svenssons samt forsvarerne Olav Pedersen og Søren Fryd om, hvor lang en fængselsstraf ægteparret skal idømmes.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.