Ændring i koncertprogram

Strygerkvartet har meldt afbud - arrangør ærgrer sig

Den Danske Strygekvartet giver søndag den 17. august koncert på Dorf gl. Skole. Desuden medvirker pianisten Søren Rastogi i koncerten. Foto: Privat

Den Danske Strygekvartet giver søndag den 17. august koncert på Dorf gl. Skole. Desuden medvirker pianisten Søren Rastogi i koncerten. Foto: Privat

DORF:Et af højdepunkterne i Ragnhild Kjølbergs jubilæumssæson som koncertarrangør i Dorf gl. Skole var ifølge planerne en koncert søndag 17. august med to strygekvartetter med internationale musikere.

Programmet var på plads, men i sidste øjeblik har den ene strygekvartet, Quintilian Strygekvartet, måttet melde afbud på grund af uforudsete begivenheder til stor skuffelse for arrangøren.

- Ja, jeg er meget skuffet, men Den Danske Strygekvartet kommer og med kort varsel er det lykkedes at engagere en af landets mest lovende unge pianister, Søren Rastogi, som sammen med Den Danske Strygekvartet vil spille Schumanns store klaverkvintet, oplyser Ragnhild Kjølberg.

Søren Rastogi udgik i 2005 fra konservatoriet i København, hvor han studerede hos Tove Lønskov og Nicklas Sivelöv.

Han er en meget efterspurgt pianist, som har vundet anerkendelse som akkompagnatør for sangere, solister og kammermusikere. Han er medlem af Jalina Trio, og underviser i København, Aarhus og Esbjerg.

Programmet for koncerten byder på Haydns Strygekvartet i G-dur, opus 77 nr. 1. Beethovens Strygekvartet nr. 10 (Harpekvartetten), Es-dur, opus 74 og Schumanns Kvintet i Es-dur, opus 44.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.