Aftenskoler hitter

Det vælter ind med folk på de nordjyske aftenskoler

Især yoga hitter på aftenskolerne. Arkivfoto.

Især yoga hitter på aftenskolerne. Arkivfoto.

NORDJYLLAND:Aftenskole-kurser er voldsomt populære, og udbydere i Nordjylland kan konstatere, at deres mange bevægelseshold fint klarer konkurrencen med fitnesscentrene, at der er en klar tendens til større aldersspredning og flere yngre deltagere, og at det sociale element, der er ved at gå på et aftenskole, vægtes højt - samt at kurser i gammel husflid storhitter.

Højdespringeren uden sammenligning er - for alle aftenskolerne i den kommende sæson - yoga.

- Det er nok, fordi alle kan have brug for en mental pause og lidt indadvendthed samtidig med, at kroppen behandles nænsomt, mener Ole Steen Mortensen, leder af LOF.

Fra FOF i Aalborg, melder leder, John Ebsen, at en række foredrag, f.eks. med den verdensberømte Chris McDonald har tilsidesat alle forventninger. Der er allerede nu cirka 500 tilmeldte, og det oprindelige foredrag er flyttet til større lokaler.

FOF´s program var klart 6. august, og samme dag var det foredrag mere end fuldtegnet, fordi mange brugere er på forkant og checker programmet på nettet, hvor det er klart tidligere end den husstandsomdelte papir-udgave.

For både AOF og FOF gælder, at der er rigtigt mange madhold, og at der er blevet oprettet flere end oprindeligt planlagt. Især trækker kurser i middelhavsmad og thaimad uventet mange deltagere.

- Lige nu har vi flere på venteliste til undervisning i thailandsk mad, end der er tilmeldt de hold, vi har kunnet oprette, fortæller FOF´s John Ebsen.

Hos FOF i Aalborg er der desuden foreløbig oprettet 10 hold i møbelpolstring, mens der er så mange på venteliste, at de kunne fylde ekstra 10 hold.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.