Sport

Ahlmann og Flores kæmper i kulissen

Jakob Ahlmann og Edison Flores gik glip af Brøndby-kampen, men den venstrebenede duo er tilbage på træningsbanen

Edison Flores og Jakob Ahlmann er begge tilbage på træningsbanen. Arkivfoto: Claus Søndberg

Edison Flores og Jakob Ahlmann er begge tilbage på træningsbanen. Arkivfoto: Claus Søndberg

AALBORG:AaB-spillerne var inddelt i flere grupper ved onsdagens træningspas på Hornevej i Aalborg Øst, og cheftræner Lars Søndergaard havde en decimeret trup til rådighed.

Tirsdag var hovedparten af de unge spillere i aktion i Reserveligaen, hvorfor de gennemførte en let omgang træning, og samtidig var to venstrebenede profiler på skånekost.

Jakob Ahlmann gik glip af den seneste kamp mod Brøndby på grund af en mindre forstrækning, og lyskeproblemer forhindrede peruvianske Edison Flores i at deltage.

Duoen gennemførte onsdag en række løbe- og boldøvelser uden synlige problemer, og cheftræneren håber, at begge spillere kan klarmeldes i slutningen af ugen med henblik på deltagelse i mandagens udekamp mod Lyngby.

- Det ser positivt ud med dem, men jeg er lidt mere usikker på Flores end Ahlmann, lyder det med forsigtig optimisme fra Lars Søndergaard.

Ondt i knæet

Mindre optimalt ser det ud for Jakob Blåbjerg og Frederik Børsting, der ikke var at finde på grønsværen.

- Børsting har stadig problemer med et springerknæ, og det var derfor, han gik ud mod Brøndby. Han var ikke træt, men der var smerter i knæet, og han mærker dem stadig. Nu er han blevet scannet, og vi afventer resultatet, fortæller Lars Søndergaard.

I samme kamp havde Jakob Blåbjerg et uheldigt sammenstød med gæsternes Hjörtur Hermannsson, der måtte lade sig udskifte midt i første halvleg, og selvom AaB-backen spillede hovedparten af opgøret, har situationen sat sine spor.

- Blåbjergs knæ var meget hævet efter kampen, og hævelsen er der stadigvæk. Jeg går dog ikke ud fra, at det kommer til at tage lang tid. Det er vist bare et slag, forklarer Lars Søndergaard.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst