Ajax: Glad for, Lucas valgte os

Direktør i Ajax, Marc Overmars, ser frem til at få den nu tidligere AaB-spiller under vingerne

Lucas Andersen er nu på plads i Ajax Amsterdam.Foto: Torben Hansen

Lucas Andersen er nu på plads i Ajax Amsterdam.Foto: Torben Hansen

AMSTERDAM:Superligaklubben AaB meddelte fredag aften i en pressemeddelelse, at klubben har solgt stortalentet Lucas Andersen til den hollandske klub Ajax Amsterdam.

Fredagen igennem sad de to parter i forhandlinger, men ved 18.30-tiden skrev 17-årige Lucas Andersen under på aftalen i Amsterdam. Noget, de er rigtig glade for i Ajax.
- At Lucas i så ung en alder har spillet så mange kampe i den danske liga bevidner, at han er et stort talent. Jeg forventer, at han vil udvikle sig yderligere hos os, siger Marc Overmars, der er direktør i Ajax Amsterdam.

Ajax vil værne om godt ry

Direktøren glæder sig over, at den nordjyske komet valgte netop hans klub.

- Der er mange, der har været interesseret i ham, herunder to engelske klubber, så jeg er rigtig glad for, at han valgte Ajax. Vi er heldige, fordi vi har et godt ry i Skandinavien, og det skal vi udnytte. De unge, talentfulde spillere får en chance her, siger Marc Overmars.

Lucas Andersen bliver den sjette i rækken af danske spillere i den hollandske mesterklub. I forvejen er Nicolai Boilesen, Victor Fischer, Christian Eriksen, Lasse Schöne og Christian Poulsen på plads i klubben.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.