Aldi åbnet i Hune

1200 kvadratmeter ny butik åbnede fredag morgen med kaffe og tilbud

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HUNE:- Det har været spændende at se frem til denne her dag.

Simon Frandsen var glad, da han som butikschef kunne byde kunderne indenfor i en ny Aldi-butik i Hune fredag morgen. 1200 kvadratmeter lige ud til Vesterhavsvej - hovedvejen mod Blokhus - og dermed en noget større butik, end discountkæden har haft hidtil i byen.

- Nu håber vi bare på en god sommer, og påsken plejer også at være næsten lige så god som sommeren, så det har hele tiden været vores håb at kunne åbne i god tid i forhold til påsken, fortæller Simon Frandsen.

Butikken i Hune hører under Aldi Haverslev K/S, og direktør Kenneth Kragh Madsen var med til åbningen. Han fortæller, at Hune altid har været et godt sted at have butik. Især om sommeren har der manglet parkeringspladser ved den tidligere butik, så han glæder sig over de 165 parkeringspladser på hele anlægget, hvor der også er ved at blive bygget en Spar-butik.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.