Allan Gaarde freder Lars Søndergaard

Cheftræneren er den rigtige mand til jobbet, fastslår AaB’s sportsdirektør efter nedtur i Horsens

Mathias Hove Andersen
Sportsdirektør Allan Gaarde var skuffet efter nederlaget i Horsens. Foto: Henrik Bo
Sport 9. december 2016 20:30 - Opdateret 10. december 2016 09:12

HORSENS: Årets sidste superligakamp blev en stor nedtur for AaB, der måtte se sig slået med 3-0 af AC Horsens på Casa Arena, og det var absolut ikke med i de aalborgensiske planer.

- Det var meget skuffende. Vi havde ellers fået vendt skuden. Hele efteråret har vi lignet et hold, der hang sammen, selvom der også har været mange op- og nedture, men det gjorde vi ikke i aften, siger sportsdirektør Allan Gaarde.

AaB har en målsætning om at spille med i mesterskabsslutspillet til foråret, hvor der stadig resterer fem kampe af grundspillet, inden rækken bliver delt.

- Efteråret har været lidt ujævnt, men vi var udmærket klar over, at det kunne være en risiko, fordi vi er ved at spille et nyt AaB-hold ind. Vi lavede jo et generationsskifte i sommer, men vi havde alligevel ikke håbet på et punktum som dette, forklarer Allan Gaarde.

De svingende resultater har medført kritik af Lars Søndergaard, som flere fans ønsker fyret, men cheftræneren skal tilsyneladende ikke frygte for sit job.

- Vi er sikre på, at Lars er den rigtige mand. I AaB er det en holdindsats med et trænerteam, så det handler ikke kun om Lars, og vi er grundlæggende godt tilfredse med deres arbejde, siger Allan Gaarde.

AaB’s placering i vinterpausen kendes først, når de øvrige kampe i spillerunden er afviklet.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...