Allan Simonsen og Sofie Kruuse åbner Dansens Dag

For tredje år i træk inviteres skagboerne og byens gæster til stort familiearrangement, Dansens Dag

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SKAGEN:Fodboldlegende Allan Simonsen og Sofie Kruse, kendt fra TV2’s Vild med Dans, åbner Dansens Dag i Skagen søndag den 27. april.

Sammen med formanden for det lokale LOF, Jørgen Fink Petersen, er det lykkedes at arrangere en lille hyggelig time med Allan Simonsen og Sofie Kruuse.

Allan Simonsen vil fortælle om sit fodboldliv. Om at blive kåret som Europas bedste spiller, og den eneste i verden som har scoret i tre Europa-cup finaler. Senere får han selskab af Sofie Kruuse, og sammen fortæller de om betydningen af dansen i deres hverdag.

Danmarks største

Hovedshowet starter klokken 13 og slutter klokken 17.

Det er eventmager Allan Jensen, som for tredje år i træk inviterer til den verdensomspændende Dansens Dag, der bliver fejret nu for 33. gang.

Skagen har Danmarks største danseevent inden for konceptet Dansens Dag.

Op mod 300 dansere og optrædende, fordelt på måske 15 forskellige dansestilarter, deltager. Heriblandt 32 squaredansere fra Tyskland og en vestafrikansk inspireret tromme- og dansegruppe, som holder træningsweekend i Skagen.

Sækkepibeband

Allan Jensen er tovholder og projektleder på hele showet, og har følgeskab af Skagens Gymnastikforening GF76.

GF76 leverer også en del af de dygtige dansere som skal på gulvet.

Årets musikalske indslag bliver leveret af Aalborg Pipe Band, som er et sækkepibeband

Et andet trækplaster bliver Gug Rope Skipping Band, som er verdensmestre i sjipping, og i klasse med Flying Super Kids. De sjipper og hopper i store og små reb til fed musik.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.