Alt klar til DM i hestevognskørsel

Arkivfoto: Hans Ravn <i>Hans Ravn</i>

Arkivfoto: Hans Ravn Hans Ravn

TRY:I denne uge kulminerer måneders arbejde, når heste og vogne samles til internationalt stævne i Vendsyssel Køreforening i Try.

- De sidste uger har summet af hektisk aktivitet i Vendsyssel Køreforening for at gøre det store smukke køreranlæg ved Dronninglund klar til både heste, kuske og publikum, fortæller Elisabeth V. Flensted fra Vendsyssel Køreforening.

- Alle opgaver er klaret til ug, og foreningen er klar til at byde heste, ponyer, kuske, hjælpere og ikke mindst af publikum velkommen.

Stævnet har fået status af at være sidste kvalifikationsstævne til VM for ponyer. Det øger spændingen i konkurrencen, og spørgsmålet er, om de sidste kuske opnå kvalifikation?

Til publikum er der lavet et helt nyt tilskuerområde tæt de store forhindringer med både gode udsigtsforhold samt cafeteria. Herfra vil publikum få masser af action lørdagen igennem. Med så mange forhindringer tæt på hinanden, vil der være hestevogne at se på i forhindringerne hele tiden. Publikum bliver alle dage guidet igennem kuskenes præstationer af den landskendte speaker, Jørgen Konge.

Foreningens egen nykårede Nordiske Juniormester, Magnus Qvist, er at finde på startlisten med sin bedste pony, ligesom elitekuske fra Danmark, Norge, Sverige og Tyskland har fundet vej til Vendsyssel.

Der vil være gratis adgang til stævnet alle dage samt åbent cafeteria.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.