42-årig mand alvorligt kvæstet i motorcykelulykke nær Løgstør

En dreng som sad bag på motorcyklen kom også slemt til skade

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Jan Pedersen

VESTHIMMERLAND:En 42-årig mand fra lokalområdet er alvorligt kvæstet efter en voldsom trafikulykke øst for Løgstør, hvor en motorcykel stødte sammen med en bil tirsdag eftermiddag.

Der var to personer på motorcyklen, for der sad en 10-årig dreng bagpå motorcyklen.

- Den 42-årige mand er alvorligt kvæstet, mens drengen ifølge vores oplysninger har pådraget sig en brækket arm og et åbent benbrud, oplyser vagtchef Per Jørgensen fra Nordjyllands Politi.

Føreren af personbilen, en 77-årig kvinde, kom lettere til skade ved ulykken, som skete ved 17-tiden ved vejkrydset Aarsvej-Haugårdsvej.

I første omgang forlød det, at ulykken skete, da føreren af personbilen kørte ud fra Haugårdsvej uden at overholde sin vigepligt.

Men det viser sig nu, at de kom kørende i hver sin retning ad Aarsvej. Da føreren af personbilen vil svinge til venstre ad Haugårdsvej, overså hun motorcyklen, som var på vej vestpå ad Aarsvej, og derfor kunne motorcyklen ikke undgå at køre ind i siden på bilen.

Tre ambulancer og en lægehelikopter blev sendt til ulykkesstedet. En bilinspektør blev også tilkaldt for at undersøge ulykkesstedet nærmere.

Hovedvej 29, Aarsvej, var helt spærret i godt en time efter ulykken mellem frakørslen mod Næsborg og frakørslen mod Løgstør på grund af ulykken. Kort efter kl. 20 oplyste Vejdirektoratet, at oprydningsarbejdet var afsluttet på ulykkesstedet.

Den nærmeste familie til de kvæstede personer på motorcyklen er underrettet.

Tirsdag morgen oplyser politiet, at den 42-årige mands tilstand er uændret.

Foto: Jan Pedersen

Foto: Jan Pedersen