Anders And gæster måske Vendsyssel

Fire områder i Danmark kæmper om at finde vej til Anders And-bladet i efteråret

Illustration: Disney

Illustration: Disney

VENDSYSSEL:Hvis de royale besøg ender med at udeblive totalt, når Hjørring og Frederikshavn senere på året fejrer deres respektive by-jubilæer, så er der ingen grund til at hænge med næbbet: Måske får Vendsyssel alligevel besøg af en berømthed: Anders And.

I januar præsenterer Anders And-bladet i fire udgivelser fire områder - Lolland-Falster, Bornholm, Det Sydfynske Øhav og Vendsyssel.

I den forbindelse inviteres alle til at stemme på sit favoritområde. Man kan blandt andet stemme via andeby.dk og på Andebys Facebook-side, og man skal fortælle, hvad området har at byde på af sjove og spændende oplevelser, der kunne være interessante for en historie i Anders And-bladet til efteråret.

De vendsysselske borgmestre vil sikkert føle sig som Fætter Højben, hvis man senere på året kan opleve et verdensberømt stykke fjerkræ i sømandstøj i enten Krudttårnet, Rubjerg Knude Fyr på Hjallerup Marked eller i Fårup Sommerland. Med alle indbruddene i Nordjylland in mente, må man næsten håbe, at tegneren lader Bjørne Banden blive hjemme ...

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.