Anders K. er uger fra at være klar

AaB-angriberen kæmper stadig med en ankelskade, som han egentlig troede var harmløs

Anders K. Jacobsen havde store forventninger til sit forår i AaB, men en lumsk ankelskade har indtil videre forpurret planerne. Foto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Anders K. Jacobsen havde store forventninger til sit forår i AaB, men en lumsk ankelskade har indtil videre forpurret planerne. Foto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

AALBORG:Anders K. Jacobsen har endnu ikke fået sin forårsdebut hos AaB, og den ligger heller ikke lige rundt om hjørnet. Det skyldes en drilsk ankelskade, som han pådrog sig i testkampen mod Benfica 12. februar.

- Da jeg dengang gik ud af banen, så tænkte jeg egentlig bare, at det var da surt, for nu måtte jeg nok holde en fire-fem dages pause. Det føltes ikke som nogen speciel slem skade, fortæller Anders K. Jacobsen.

Det gik bare ikke fremad med anklen, og først ved en scanning i sidste uge kom der fuld klarhed over skaden.

- Anklen blev ved med at føles ustabil, og det har nu vist sig, at ledbåndet i anklen er beskadiget. Diagnosen her er normalt seks til otte ugers pause, siger AaB-angriberen.

Det betyder, at Anders K. Jacobsen tidligst er klar i slutningen af denne måned.

- Men det er meget svært at sætte en præcis dato på. Jeg må bare være tålmodig og klø på med genoptræningen, men det er selvfølgelig en meget frustrerende situation for mig, siger den 24-årige angriber.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.