Andersen: Vi var ikke gode nok

Tilbagevendte Sebastian Andersen klar i mælet efter nederlag

Sebastian Andersen erkender, at Hobro ikke var gode nok i sæsonpremieren. Foto: Henrik Louis

Sebastian Andersen erkender, at Hobro ikke var gode nok i sæsonpremieren. Foto: Henrik Louis

ROSKILDE:Hobro IK tabte sæsonpremieren i 1. division med 3-1 på udebane mod FC Roskilde i en kamp, hvor der blev dømt hele fire straffespark undervejs.

Men de flere kontroversielle kendelser kan heller ikke skjule et billede af, at Hobro bestemt ikke så godt ud i sæsonpremieren - specielt ikke i første halvleg.

- Generelt må vi bare erkende, at vi ikke var gode nok - især i første halvleg - men jeg synes, vi kom godt tilbage i kampen, og nu skal vi gerne have en sejr i næste kamp mod Helsingør. Oprykningsdrømmen vælter jo ikke af et nederlag, siger Sebastian Andersen.

Han spillede senest i Hobro i oprykningssæsonen i 2014 og havde da også holdets bedste forsøg inden pausen, hvor hjemmeholdets målmand med det yderste af neglene fik fat i en flad frisparksbold.

Kantspilleren, der er hentet i Viborg, havde dog også svært ved at finde en grimasse, der kunne passe, til de mange straffespark.

- Jeg synes lidt, at det er en joke, må jeg erkende. Jeg kan i hvert fald ikke tidligere huske, at jeg har været med i en kamp, hvor der er blevet dømt fire straffespark. Jeg ved godt, det er svært at være dommer. Jeg har selv prøvet det i nogle ungdomskampe og skal ikke være efter ham på den måde. Men det var da en ny oplevelse, siger Sebastian Andersen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.