Andersen: Vi var ikke gode nok

Tilbagevendte Sebastian Andersen klar i mælet efter nederlag

Søren Olsson
Sebastian Andersen erkender, at Hobro ikke var gode nok i sæsonpremieren. Foto: Henrik Louis
Sport 21. juli 2016 20:30 - Opdateret 21. juli 2016 20:42

ROSKILDE: Hobro IK tabte sæsonpremieren i 1. division med 3-1 på udebane mod FC Roskilde i en kamp, hvor der blev dømt hele fire straffespark undervejs.

Men de flere kontroversielle kendelser kan heller ikke skjule et billede af, at Hobro bestemt ikke så godt ud i sæsonpremieren - specielt ikke i første halvleg.

- Generelt må vi bare erkende, at vi ikke var gode nok - især i første halvleg - men jeg synes, vi kom godt tilbage i kampen, og nu skal vi gerne have en sejr i næste kamp mod Helsingør. Oprykningsdrømmen vælter jo ikke af et nederlag, siger Sebastian Andersen.

Han spillede senest i Hobro i oprykningssæsonen i 2014 og havde da også holdets bedste forsøg inden pausen, hvor hjemmeholdets målmand med det yderste af neglene fik fat i en flad frisparksbold.

Kantspilleren, der er hentet i Viborg, havde dog også svært ved at finde en grimasse, der kunne passe, til de mange straffespark.

- Jeg synes lidt, at det er en joke, må jeg erkende. Jeg kan i hvert fald ikke tidligere huske, at jeg har været med i en kamp, hvor der er blevet dømt fire straffespark. Jeg ved godt, det er svært at være dommer. Jeg har selv prøvet det i nogle ungdomskampe og skal ikke være efter ham på den måde. Men det var da en ny oplevelse, siger Sebastian Andersen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...