Angelinas datter springer ud som skuespiller

Datteren Vivienne rendte med rollen som prinsesse i en ny film. De andre børn på settet turde nemlig ikke komme tæt på Angelina Jolie.

Meget imod sit ønske må Angelina Jolie nu se sin bare femårige datter gå i mors fodspor.

Skuespillerinden havde faktisk ikke andet valg end at lade sin femårige datter Vivienne spille rollen om den unge prinsesse Aurora i den kommende, dystre fantasyfilm "Maleficent".

Hun var nemlig det eneste barn på settet, der ikke var bange for at nærme sig Angelina Jolie, som spiller hovedrollen "Maleficicent" og derfor bærer uhyggelige horn. 

Den femårige Vivienne hængte ud med sin mor under optagelserne, hvor en masse børn blev castet til den centrale rolle som prinsessen. Og hun var altså den eneste, der havde mod på at nærme sig Jolie i det frygtindgydende kostume som ondskabsfuld dronning. 

Det skriver Toronto Sun.

- Vi synes, det er sjovt for vores børn at have mindre roller og besøge os på settet, men de skal ikke være skuespillere. Det er slet ikke et mål for Brad og mig, fastslår hun over for underholdningssitet EW.com.

- Men de andre tre- og fireårige turde ikke nærme sig mig. Det blev nødt til at være et barn, der kunne lide mig, og som ikke var bange for mine horn, mine øjne og klør. Så vi blev nødt til at vælge Viv, fortsætter hun. 

Den nye film får premiere i løbet af sommeren.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Ansat på skole sigtet for at krænke flere børn
Luk