Tyverier

Anholdt med rygsæk fuld af stjålne mobiler

To mænd afsløret med 37 mobiltelefoner - mange af dem stjålet i Aalborg

Det er især de populære iPhones, som lommetyvene går efter. Nu har politiet anholdt to mænd med 37 mobiler. Arkivfoto

Det er især de populære iPhones, som lommetyvene går efter. Nu har politiet anholdt to mænd med 37 mobiler. Arkivfoto

AALBORG:To udenlandske mænd er blevet anholdt og varetægtsfængslet i København, efter de blev afsløret med 37 mobiltelefoner i en rygsæk.

Foreløbig har politiet konstateret, at næsten halvdelen af de mobiler er stjålet i Aalborg.

De to anholdte er en 22-årig rumæner og en 24-årig bulgarer, og de vil nu blive overført til Nordjyllands Politi, som efterforsker sagen.

Cyklende mobiltyve

De to blev anholdt i København ved et rutine-tjek. De kom angiveligt cyklende, da de blev stoppet af politiet. Og i en rygsæk, de to mænd medbragte, fandt politiet 37 mobiltelefoner, især iPhones. Politiet formoder, at alle de mange mobiler er stjålet.

- Foreløbig har vi fundet ud af, at 14 af mobiltelefonerne er stjålet i Jomfru Ane Gade i weekenden, oplyser vicepolitikommissær Ole Jensen fra Nordjyllands Politi.

Jomfru Ane Gade i Aalborg har før været plaget af stribevis af mobiltyverier i nattelivet, og i weekenden slog fingerfærdige tyve til igen. Nu mener politiet altså at have fanget to af tyvene.

Hov! Det er min mobil!

To andre udenlandske mænd blev også anholdt i weekenden. Det skete i Jomfru Ane Gade, hvor de tabte en stjålet mobiltelefon, som en kvinde straks genkendte som sin mobil. De to mænd blev løsladt efter afhøring.

Nordjyllands Politi opfordrer til, at man passer godt på sine værdier - mobiltelefoner, punge og tegnebøger - når man færdes i Aalborgs natteliv. Et natteliv, hvor ikke alle gæster kun kommer for at danse, drikke og hygge sig.

Hvis man har fået stjålet sin mobil, skal man huske at anmelde tyveriet til politiet. Så har man en chance for at få mobilen tilbage, påpeger Nordjyllands Politi.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst