Annette Heicks mand har brækket nakken

Jesper Volmer kom alvorligt til skade ved badeulykke på ferie

Foto Scanpix <i>Scanpix</i>

Foto Scanpix Scanpix

THAILAND:Ulykken skete på en familieferie til Thailand, da Annette Heicks mand, Jesper Volmer, hoppede i vandet og brækkede nakken, oplyser Annette Heick i en pressemeddelelse.

- Jesper sprang i havet men blev slået ned af en kæmpebølge på en sådan uheldig måde, at hans hoved blev kastet mod sandbunden, hvorved han brækkede nakken. Takket være professionelle livreddere, hjælpsomme hotelgæster og i det hele taget meget dygtige folk kom Jesper hurtigt af sted til hospitalet, hvor han stadig ligger på intensiv afdelingen, siger Annette Heick.

Jesper Volmer, der arbejder som kok for prins Henrik og dronning Margrethe, har gennemgået en lang operation og er stadig indlagt på intensiv afdelingen.

Tæt på at miste førligheden

Ulykken var meget tæt på at koste Jesper Volmer førligheden og muligvis også livet.

- Han har gennemgået en seks timer lang operation og har det efter omstændighederne godt. Vigtigst af alt: Hans nerve er intakt, og vi kan allerede nu se, at der er forbindelse ned til fødderne. Men det var endog meget tæt på. En australsk kvindelig læge, der reagerede prompte, lige da ulykken fandt sted, var ene kvinde skyld i, at Jesper ikke enten blev lam eller mistede livet, fortsætter Annette Heick.

Hvornår Jesper Volmer er frisk nok til at blive fløjet hjem til Danmark, vides endnu ikke, men Annette Heick er optimistisk i forhold til hans ellers kritiske situation.

Små fremskridt

- Hvor lang tid det vil tage at genvinde førligheden, er der ingen der ved på nuværende tidspunkt. Vi tillader os at være optimistiske, da vi hver dag ser små fremskridt. I første omgang skal Jesper være stabil nok til at blive fløjet hjem til Danmark, lyder det fra Annette Heick, der har to drenge med Jesper Volmer.

Den australske læge, som hjalp Jesper Volmer på stranden viste sig at hedde dr. Toogood.

/Newspaq/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.