Antenneforening trækker stikket

Bestyrelsen for Pandrup-Kaas Antenneforening opgiver kampen mod teknologi og større spillere

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

PANDRUP:De 2000 medlemmer i Pandrup-Kaas Antenneforening kan se frem til at indgå et fornuftsægteskab med et større selskab.

Antenneforenings formand, Steen Holm oplyser, at bestyrelsen har arbejdet med planerne om at finde en passende partner i de sidste tre år. Man har flirtet med YouSee, Stofanet og Bredbånd Nord og har fået et konkret tilbud, som Steen Holm dog ikke kan afsløre før 22. august, hvor medlemmerne skal stemme om forslaget om at lade sig opkøbe på en ekstraordinær generalforsamling.

Savner lokal opbakning

På foreningens vegne, er Steen Holm ked af, at det, at selvstændigheden nu ser ud til at blive inddraget, men han har svært ved at se, at det kan være anderledes. Markedsvilkårene er blevet for vanskelige. Der er konstante krav til ny teknologi og folk forlanger mere og mere individuelle løsninger. Steen Holm mener heller ikke, at den lokale opbakning har været god nok:

- Det går os meget på, at lokale foreninger træder os over tæerne ved at agitere ambassadører for en konkurrent, siger Steen Holm og henviser til Bredbånd Nord, der har motiveret lokale foreninger rundt om i Nordjylland, blandt andet i Pandrup-området, til at være ambassadører for dem, fordi de har fået kontant gevinst for hver ny kunde, de har skaffet. (Som NORDJYSKE skrev om 11. juni, red.).

Flere vil følge trop

Steen Holm understreger, at det ikke er hovedårsagen til den pressede situation, som foreningen er kommet i, men det er med til at dræne motivation og pengekasse.

Hvis Pandrup-Kaas Antenneforening bliver nedlagt, regner Steen Holm med, at flere antenneforeninger vil følge trop. Han vurderer, at mange bestyrelser har lignende udfordringer:

- Jeg er sikker på, at det her kommer til at give et ordentlig skvulp i antenneforeningsverdenen. Der er stolte traditioner og modne mænd, der måske ikke har set udviklingen komme, som nu skal til at overveje fremtiden, slutter Steen Holm.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.