Antonsen: Høj moral bragte os tilbage

René Antonsen glædede sig over det stærke Aalborg-comeback, der sikrede point i Gudme

Arkivfoto: Laura Guldhammer <i>Laura Guldhammer</i>

Arkivfoto: Laura Guldhammer Laura Guldhammer

GUDME:Med 25-25 ude mod GOG sikrede Aalborg Håndbold sig søndag et point, der kan vise sig at være vitalt i jagten på en plads i DM-semifinalerne.

Syv minutter før tid var aalborgenserne ellers bagud med fire mål, så det var et stærkt comeback, der holdt liv i sæsonen.

- Det var en rigtig høj moral, der fik os tilbage i den her kamp. Vi vidste, at vi skulle have point hernede, så vi troede på det hele vejen. Vi fightede os tilbage, og så gik der heldigvis også lidt gummiarm i den for GOG til sidst, konstaterede forsvarskæmpen René Antonsen.

Aalborg Håndbolds comeback blev også hjulpet på vej af flere store redninger fra målmand Mikael Aggefors, der spillede sig op efter et par svage kampe.

- Det var rigtig vigtigt for os i dag, men det er også vigtigt for resten af sæsonen, at Aggefors stod så godt. Han står ret alene med ansvaret i målet, og han har været lidt ramt på selvtilliden efter de sidste par kampe. I dag gjorde han det rigtig godt, og det er vi glade for, siger René Antonsen.

Det uafgjorte resultat i Gudme betyder, at Aalborg kan sikre sig semifinalepladsen med to sejre i den kommende uges to hjemmekampe mod KIF Kolding København og Skjern.

- Vi har været rigtig gode på hjemmebane, så det skal vi vise nu. Mod Kolding skal der være motivation til forskel, og så bliver det formentlig en finale mod Skjern på søndag, siger René Antonsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.