Apple sælger for vildt

Apple havde den mest sælgende smartphone sidste år - og nummer to, tre og fire...

iPhone er en salgssucces for Apple.

iPhone er en salgssucces for Apple.

MOBIL:Ingen smartphoneproducent kan måle sig med den californiske it-gigant Apple, når det kommer til listen over mest solgte modeller.

Det viser en opgørelse over de meste solgte smartphones i 2016 foretaget af analyseinstituttet IHS Markit, skriver Mac Rumors.

Det er måske ikke så overraskende, at Apple topper listens 1. plads. Her er iPhone 6s at finde med omkring 60 millioner solgte eksemplarer.

Hvad der måske er mere overraskende, er at Apple også topper listens 2., 3. og 4. plads. De fire mest solgte smartphones i 2016 var altså iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPhone 6s Plus.

Først på en 5. plads finder vi en konkurrent - nemlig Samsung med Galaxy S7 edge med 25 millioner solgte eksemplarer. Endnu en Samsung, den billige Galaxy J3, har med en 6. plads også solgt 25 millioner eksemplarer. En tredje producent, Oppo, indtager 7. pladsen med modellen A53, som også ligger på 25 millioner udgaver. Samsung sidder på de resterende tre pladser i top 10 med henholdsvis Galaxy J5, Galaxy S7 og til sidst Galaxy J7.

De mest solgte smartphones i 2016

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.