Atletikformand indstillet til fornem idrætspris

Gunnar Møller Nielsen fra atletikklubben i Sæby er indstillet til at modtage ”Gør Det Muligt”-prisen

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SÆBY:Gunnar Møller Nielsen fra SIK 80 har fået et fornemt skulderklap. Han er i øjeblikket indstillet til Nordeas ”Gør Det Muligt”-pris.

Prisen uddeles til en forening, et team eller en person, der har gjort en særlig indsats for at få børn og unge til at dyrke idræt.

En tilfældighed

Det var egentlig en tilfældighed, at Gunnar Møller Nielsen blev engageret i klubben.

- Jeg blev kontaktet af Sæbys gamle borgmester, Leif Bak, der spurgte, om jeg kunne træne et hold en gang om ugen.
Engagementet greb dog hurtigt om sig, at et halvt år senere var han formand for klubben.
- Men det kunne egentlig ligeså godt have været volleyball, badminton eller en helt anden disciplin, som jeg havde involveret mig i.

Et nyt stadion

Der var fra start tanker om at forbedre atletikklubbens faciliteter. Først og fremmest ved at opføre et klubhus, og den drøm blev realiseret i 1986.

Næste mål var derpå at gøre noget ved den gamle cindersbane. Efter en lang og sej kamp kunne en helt ny kunststofbane indvies i 1997.
- Det var en helt vild glæde. Jeg fik nærmest gåsehud, når jeg kom på stadion - også fordi vi kæmpede i så mange år for det, forklarer Gunnar Møller Nielsen.

En stærk klub

SIK 80 har gennem alle årene formået at tage kampen op med idrætsgrene som fodbold, håndbold og basketball, der har et solidt fodfæste i Sæby. I dag er der 80 medlemmer.

- Vi har netop afviklet vestdanske mesterskaber, og i klasserne 10-11 år og 12-13 år var vi mest vindende klub. Det er helt vildt for en klub af vores størrelse, siger Gunnar Møller Nielsen stolt.

En tidsrøver

Gunnar Møller Nielsen indrømmer gerne, at der går meget tid med atletikklubben.

- Mit mål er ikke at være den, der bruger flest timer i klubben. Målet er at flest muligt skal engageres, fortæller han - men indrømmer dog gerne, at en stor del af fritiden investeres i SIK 80.
- Jeg bruger nok 10-20 timer om ugen. Men når man godt kan lide at udvikle ting, og hvis man godt kan lide at børn får oplevelser, så gør det ikke så meget.
Hvis du vil hjælpe Gunnar Møller Nielsen til at vinde ”Gør Det Muligt”-prisen, så kan du stemme på ham på Nordeas Facebook-side.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.