Atter hjertelæge i Brovst

Geert Espersen genåbner praksis i sundhedshuset

Geert Espersen er speciallæge i kardiologi. Og vil fremover betjene hjertepatienter i Brovst og Aalborg. Her er han på klinikken i Aalborg, Budolfi Plads 1. Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Geert Espersen er speciallæge i kardiologi. Og vil fremover betjene hjertepatienter i Brovst og Aalborg. Her er han på klinikken i Aalborg, Budolfi Plads 1. Foto: Lars Pauli Lars Pauli

Galleri - Tryk og se alle billederne.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

BROVST:Der er atter en speciallæge i kardiologi i Sundhedshuset i Brovst. Han hedder Geert Espersen og kommer fra en overlægestilling Aalborg Sygehus.

Ebbe Steinmetz fungerede som hjertelæge i 10 år i Brovst. Da han lod sig pensionere i april sidste år, var der ikke udsigt til, at han kunne blive erstattet. Det er svært at tiltrække speciallæger til yderområder som Brovst. Men nu er det lykkedes.

Regionen tillader normalt kun én arbejdsplads for speciallæger. Men de næste to år har Geert Espersen fået dispensation til at fordele sin tid mellem Brovst og sin klinik i Aalborg, alt efter patientbehov.

Det skyldes hensyn til patienter, som har lettere ved at komme til Aalborg. Når de to år er gået skal det revurderes, om ordningen skal fortsætte på to adresser. Men hjertelægen bliver i Brovst, det ligger fast. Det er her det såkaldte ydenummer er tildelt af Region Nordjylland, som betyder, at hjerteklinikken har hjemme der.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.