Autoophugger stopper efter 26 år

Mads Thomsen (V) har solgt Vestbjerg Autoophug til Brønderslev-firma

Mads Thomsen (tv) har overdraget sin forretning til Jesper Andersen fra Brønderslev Autogenbrug. Sælger Kim Olsen fra Vestbjerg Autoophug, fortsætter dog - men nu med udgangspunkt i Brønderslev. Foto: Kurt Bering

Mads Thomsen (tv) har overdraget sin forretning til Jesper Andersen fra Brønderslev Autogenbrug. Sælger Kim Olsen fra Vestbjerg Autoophug, fortsætter dog - men nu med udgangspunkt i Brønderslev. Foto: Kurt Bering

VESTBJERG:Selvom man kan møde regionsrådsmedlem og tidligere medlem af Aalborg Byråd for Venstre, Mads Thomsen, hos Vestbjerg Autoophug et halvt års tid endnu, har han pr. 1. februar solgt aktiviteterne til Brønderslev Autogenbrug A/S.

- Det kommer til at foregå på den måde, at en af vores nøglemedarbejdere flytter med til Brønderslev, som også overtager vores telefonnummer og hjemmeside, så det eneste, der bliver tilbage her, er ekspedition af de dele, som sælges fra Brønderslev, forklarer han.

Ifølge Mads Thomsen er det blevet temmelig hårdt og løntungt at drive en genbrugsforretning i forhold til indtjeningen. Og det er også derfor, han har valgt at lukke og slukke efter 26 år i branchen.

- Vi presses blandt andet af de mange, som vælger at lease deres biler i stedet for at købe selv. Og så er der også kommet mange flere af de helt små biler, og dem køber folk ikke nær så mange reservedele til, tilføjer han.

Udviklingen har også ramt andre autoophuggere, som enten har valgt at lukke eller fusionere med en konkurrent.

- Der sker et kæmpe rationale for tiden. Men sådan er udviklingen jo, siger Mads Thomsen.

Han regner med, at det vil tage omkring et halvt år at sælge så mange af tingene i Vestbjerg, at ophuggerforretningen kan lukke helt. Men det betyder ikke, at han derefter skal til at dovne den på sofaen.

- Jeg skal nok finde på noget andet. Jeg sidder jo også i regionsrådet, og bliver der Folketingvalg får jeg nok travlt med at hjælpe min gode ven Preben Bang Henriksen med at blive valgt igen, fortæller Mads Thomsen.

Udover det politiske makkerskab kender Bang Henriksen og Mads Thomsen også hinanden fra Nordjysk Ultralight Flyveklub, hvor de har et fly sammen, og hvor Mads Thomsen i øvrigt også er formand.

- Og det er jeg jo også i Vestbjerg Idrætsforening, så der er nok at se til, understreger han.

Mads Thomsen og hans kone har desuden været plejeforældre i mange år, og den aktive Venstremand afviser heller ikke, at han på et tidspunkt finder et nyt job.

- Jeg er kun 57 år, så jeg regner da med, at jeg har ti gode år i mig endnu, tilføjer han.

Jesper Andersen fra Brønderslev Autogenbrug forventer sig meget af sammenslutningen og håber, at kunderne vil følge med ind i den ”nye” forretning.

- Der vil i alle tilfælde ikke blive slækket på servicen, og stordriften skulle også gerne kunne præsentere nogle lavere priser, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden