B75 bare bedre end Brønderslev

Bordtennismandskabet fra Hirtshals satte skabet på plads i søndagens divisionskamp

Claus Jensen
Bordtennis, Stiga Divisionen, i Hirtshals Idrætscenter. B75 mod Brønderslev. Foto: Bent Bach
Sport 9. oktober 2016 18:35 - Opdateret 10. oktober 2016 08:32

HIRTSHALS: Søndag middag mødtes to nordjyske bordtennismandskaber for første gang i Stiga Divisionen, da B75 Hirtshals tog imod Brønderslev. Den oplevelse vil hjemmeholdet huske bedst.

Efter godt to timers spil vandt B75 med klare 5-0 og sikrede sig dermed weekendens anden sejr. For Brønderslev var det den sjette nederlag i lige så mange kampe, siden holdet takkede ja til den ledige plads i landets bedste række.

Indledningsvis måtte B75 dog slide i det for at vinde kampene. Veteranen Carsten Egeholt tvang Simon Söderlund ud i fem sæt, hvor svenskeren dog vandt så klart som 11-1. Også den blot 14-årige Brønderslev-debutant Bjarke Krog bed godt fra sig mod Mindaugas Steponkus, der dog vandt 3-1 i sæt.

Siden tabte Carsten Jensen 1-3 til Simon Soulard, der bare var en klasse bedre, og Peter Bruun fik en 3-0-lektion af det grønlandske stortalent Ivik Nielsen.

Dermed var det op til Carsten Jensen at holde liv i matchen for Brønderslev ved at slå Simon Söderlund, men B75-svenskeren var skarpest på de afgørende bolde og vandt 3-0.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...